CoNtAcTo

Si te ha gustado alguno de mis productos y quieres saber más a cerca de ellos puedes dejar un mensaje en el blog o bien enviarme un correo a:

Madambuterfly_1979@hotmail.com

 susanna.jpg

12 comentarios en “CoNtAcTo

  1. EOOOOO STIK AKI JEJE ÉS GENIAL! ETS UN KRAK! QUANTES KOSES MÉS XULES, PERÒ LO MÉS SON LES NINES, SÓN GUAPISSIMES!!!UN PETONAS XULA

  2. Hola Susanna, nena ets un crack. Ho he trobat molt divertit hi bónic. A mí personalment m’encanten les coses de patchwork!!
    M’agradaria que em fessis una manta, estil la teva primera manta de patchwork o la de ninepatch per la Martina (1,00×1,50), o mides més convencionals…. I per la mama no faltaria més, un bolso de patchwork.
    Espero la teva resposta i estic molt contenta que m’hagis comentat la teva faseta de «modista».
    Records i un petó de la Martina

  3. Hola Susanna,
    la veritat és que no sé perquè no ens ho has dit abans lo de la teva afició per el patchwork, mare meva, fas unes coses precioses i són genials…
    Segueix així i sobretot no ho deixis mai que tens unes mans, nineta…
    Petons guapa i un petonet de la Júlia, jeje.

  4. Hola noia,
    la veritat és que me n’havien parlat de la teva pàgina web, però no hi he pensat més fins avui i em deixes glaçada… realment ets una passada, no sé d’on treus el temps per fer tantes coses… és admirable de debó, a mí se’m fan curtes les hores i és molt maco saber que hi ha gent que en treu profit! Fas coses molt xules. Ànims i segur que arrasses a Ventalló

  5. Hola Sandra maca!!! Quina il.lusió que em fa que t’agradi. Tot aixó que va començar fa ja 2 anys com un Hobby i mira ara!! s’ha tornat en una aficció . Que com ho faig??? moltes hores de treball peró m’encanta m’ho passo teta….

  6. Hola Susana, soc la Pat de Ballmanetes, com ja t’he dit m’agradaria veure les teles per encarregar-te alguna cosa, tb hi han companyes que els hi interessa, ja em diràs alguna cosa, ok?
    Per cert fas unes coses precioses.

  7. Hola Pat!!! he estat buscant teles amb dibuixos de dinosaures i no en trobo peró hi han altres motius que et poden interessar….
    Enviam el teu mail personal per poder parlat en privat.
    Un petó
    Susanna

  8. Hola.
    Estic interesada en les calçetes o banyadors de bebes… M’agradaria saber els preus amb ports, els diferents estampats i el temps que triguen…
    Moltes gracies

Deja un comentario